11651138-young-singer-songwriter

Mode er ikke som det var i gamle dage dikteret af en hovedstrømning. Nu kan vi alle finde ud af hvilken stil der passer os og give den yderligere et personligt twist som vi har lyst til. Når det er sagt er vi jo ikke upåvirkelige af tidens strømninger og hvad finder designerne på i år, og ikke mindst hvordan vælger vores idoler at klæde sig denne sæson. Her er internettet en stor hjælp til at følge tendenser og trends og vi kan let følge den subkultur som vi identificerer os med.

Preppy fashion

Det kan også være at du kører den mere diskrete preppy fashion og livsstil, hvor alt skal udstråle overskud og luksus og ikke være for ekstremt i nogen retning. For at finde din stil er internet din ven når du skal finde det rigtige finish som passer til dig.

Hip hop fashion

Måske føler du dig bedst hjemme i hip hop fashion. Du er bedst tilpas med baggy bukser som ikke stammer og føler dig lidt nøgen uden din cap og dit bling. At dine sneaks skal være kridhvide er lige så naturligt som at du følger med i hvad Snoop Dog går og laver for tiden. På nettet kan du tjekke dine idolers stil ud og der findes masser af online butikker hvor du kan købe tøjet lige når det passer dig. Du kan finde den rigtige farve og størrelse og det bliver send til dig, så du kan prøve det i fred og ro derhjemme og se om det matcher det du har i forvejen.

Rock fashion

Det samme gør sig gældende hvis det er rock fashion du identificer dig med. Det er skjorter, stramme jeans og måske et ultratyndt slips eller T-shirts med print fra dit band. Du finder det hele enkelt og let online her.