3370563-children-s-clothes-with-applications-in-the-form-of-a-flower

Måske har du og din kæreste kigget hinanden dybt i øjnene og er nu blevet enige om, at tiden endelig er inde. I ønsker at udvide familien. Selvom det er en smule uromantisk, kan det betale sig at regne på, hvad det egentlig vil koste at udvide familien. Mange forældrepar får nemlig lidt af et chok, når maven vokser, og regningen løber løbsk til diverse babyinvesteringer. Det er ikke billigt at stifte familie, især ikke i det første års tid. Udgifterne kan således nemt løbe op på 45.000 kr. i barnets første leveår.

Der er dog heldigvis gode nyheder; du kan spare tusindvis af kroner på babytøjet. Det gælder dog blot om at satse rigtigt, og her er det ingen ulempe, hvis du har trang til de dyre mærkevarer såsom Molo. Besparelsen ligger i at købe det nødvendige babytøj og videresælge det, når dit barn vokser ud af det. Her er det altid bedst at gå efter kendte mærkevarer af en god kvalitet, da det gør, at tøjet holder en fornuftig salgspris, selvom det er en smule brugt. De billige mærker vil ikke være lige så eftertragtede. Børnetøjet kan videresælges ad flere forskellige kanaler. Du kan bl.a. oprette online annoncer på DBA, Gul&Gratis eller Danmarks største tøjbazar, Trendsales, hvor du primært handler med private købere. Under Trendsales’ debatfunktion vil du ligeledes kunne rådføre dig med andre brugere, hvis du nu påtænker at videresælge dit brugte børnetøj på et loppemarked i byen. Flere brugere på sitet har allerede gjort deres værdifulde erfaringer, og du slipper derfor for at lave de samme fejl. Overvej f.eks. dine priser, og hvordan du vil sælge varerne, f.eks. i rodekasser med bestemte babystørrelser, eller som pakker med flere dele. Brugt børnetøj er i høj kurs, så du får helt sikkert solgt et eller andet, så der er råd til nye varer!

Først handler det dog om at få købt ind til den lille ny, og vil du holde udgifterne nede, bør du kun købe det mest nødvendige. Gør her brug af de online huskelister over nødvendigt babyudstyr og gå først herefter på jagt efter nyt, smart babytøj.