1140338-shirts

Man kan lidt spøgefuldt hævde, at herretøjsbutikkerne oftest frekventeres af de kvindelige kunder. Ofte er det nemlig kvinderne, der står for familiens tøjkøb. Én af de sværeste ting kan være at finde smart herretøj med et moderigtigt tvist i den helt rigtige størrelse til far derhjemme.

Finder man endelig en smart skjorte eller jakke, går størrelsen ofte kun op til XXL. Det kan være ret frustrerende. Heldigvis findes der flere webshops, der forhandler moderigtigt herretøj i størrelser fra XL til 8XL. En af de virksomheder, der har specialiseret sig på dette felt, er Motley Denim, og selvom tøjet forhandles i store størrelser, er der ikke tale om kedeligt, ensfarvet tøj. Tværtimod, der er spræl på både prints og farver. Denne type webshop er en kærkommen gave til de mænd – og kvinder – der jagter det smarte herretøj.

Modeblogs – også for mænd

Det kan være en lidt trist forestilling at trisse forbi butiksvinduerne i det lokale storcenter. Det hele minder om noget, du har set før. Nettet er en sand guldgrube, når det gælder modetips, ikke mindst når det kommer til modeblogs. Måske tror du, at modeblogs kun er en fænomen blandt det kvindelige publikum. Tro om igen. Nettet bugner med modeblogs, der udelukkende henvender sig til mænd, og hvem kan sige nej til lidt inspiration. Forsøg eventuelt at tjekke New Yorker-bloggen Metroman eller tag et kig på denne guide med endnu flere blogs for mænd. Det er naturligvis ikke nødvendigt at plukke alle idéer fra A til Z, men det kan være ret sjovt at se moden fra et andet perspektiv i ny og næ. Måske kan det give næring til en helt ny stil, som ikke kun er bestemt af din kone eller kæreste.