For mange er det en jungle at finde det rigtige børne legetøj. Der findes et hav af muligheder – skal du købe det i de måske lidt dyrere special butikker eller slå til når de store giganter som Bilka og Toys`R Us dumper markedet 3-4 gange årligt og du kan spare op til 50%. Så er der også et væld af muligheder gennem nettet og for at sikre den bedste pris for dig kan du anvende søgemaskinen ”Pricerunner”. Efterhånden skyder det op med webshopper, der forhandler populært legetøj til børn.

 

 

Der er forskel på om du ønsker legetøj til udendørs brug eller indendørs brug. Til udendørs brug er det helt store trampoliner, pools, el-biler og i det hele taget fjernstyret legetøj.

 

 

Taler man populært legetøj til indendørs brug er der selvfølgelig altid Lego, men også det over 100 år gamle Brio, hvor den ene klassiker afløser den anden. De seneste år er trælegetøj kommet meget på mode igen og giver forældrene julelys i øjnene, de husker det fra deres barndom. Magni har etableret sig på det danske marked med træmad, som fås i alle afskygninger: Cup cakes, juice kartoner, æg, hotdogs , frugt – you name it! Men også træ køkkener, der ikke overlader noget til fantasien for de yngste i familien, værktøjskasser og bælter, hammerbrædt, kuglespil. Nævnes må også de populære gå-biler. Bevæger vi os udenfor træ, så er mange brætspil som ludo, domino, skak, 4-på-stribe m. flere altid et hit. Eller søde bamser at putte sig ind til.